Denominación
Obradoiro de actividades prelaborais de iniciación no sector da hostalaría
Contidos
• Adquisición de competencias prelaborais
• Desenvolvemento das habilidades sociais e persoais básicas para unha correcta inserción sociolaboral
• Técnicas elementais de servizo de atención á clientela
• Adquisición de nocións básicas de hostalaría (servizos de barra, cafetería, e sala).
• Coñecemento e manexo dos utensilios e organización básica da restauración.
• Preparación de diferentes elaboracións culinarias ( 1-2 veces mensuais con profesionais do sector)
• Nocións básicas de seguridade laboral
• Manipulación de alimentos, hixiene e seguridade alimentaria
• Iniciativa emprendedora
• Formación e orientación laboral
Obxecto
Promover mediante a realización de exercicios básicos de gramática, comprensión lectora, entre outros un estilo de Fomentar a especialización de habilidades básicas así como desenvolver as competencias profesionais nun sector concreto para favorecer a inserción sociolaboral e o contacto co mundo empresarial e da restauración.
Datas
Outubro-xuñoLugar
Centro de formación Irmás FroilazHorario
Mañá, Martes e xoves de 10:00 a 13:00 hPersoas destinatarias
Taxa
De balde.
Unidade tramitadora
Servizo sociocomunitarioMáis información
( Enlace sede electrónica Concello de Narón)